Dilan Polat’ın ardından fenomenleri korku sardı! Rabia Toprak’ın inanılmaz değişimi şaşırttı

Dilan Polat ve Engin Polat, kara para soruşturması kapsamında tutuklandı. Türkiye’nin gündemini sarsan operasyon sonrası; Polat Ailesi gibi köşeyi dönen fenomenleri korku sardı. Son olarak tepkiler Rabia Toprak üzerinde yoğunlaştı.

Sabah’ta yer alan habere göre birkaç yıl önce şalvar giyen ve köy evinden paylaşımlar yapan Toprak’ın, kürklü hayata geçişi tepkilere yol açtı. Toprak’ın inanılmaz değişimi herkesi şaşırttı.

Çok sayıda ev, iş yeri ile arabası olduğu ileri sürülen Rabia Toprak, fiziki bir değişim de yaşadı. Mide ameliyatı olan Toprak, kilolarından kurtulup zayıfladı, bambaşka birine döndü.

Toprak, daha sonra giyim tarzında da inanılmaz değişiklikler yaptı. Bir dönem şalvar giyen Toprak; şimdilerde ise kürk giyiyor, lüks çantalar takıyor ve pahalı aksesuarlar kullanıyor.

PAYLAŞIMLARINI SİLDİĞİ İDDİASI

Sosyal medya kullanıcıları, “Rabia Toprak da incelensin, paranın suyu nereden geliyor” şeklinde yorumlar yapıyor. Gelen tepkiler üzerine ise Rabia Toprak’ın paylaşımlarını sildiği iddia ediliyor.

Mal varlığı ve inanılmaz değişimiyle tepkilerin odağında olan Toprak ise bir paylaşım yaparak dava açacağını duyurdu:
“Sevgili takipçilerim, sosyal medya hesaplarım üzerinden yapmış olduğum paylaşımların kişisel verilerimi içermesi sebebiyle bu paylaşımların iznim olmadan üçüncü şahıslar tarafından paylaşılması Türk Ceza Kanunu 136. maddesi kapsamında Kişisel Verileri Başkasına Verme, Yayma ve ya Ele Geçirme suçunu oluşturmaktadır. Öte yandan sosyal medya hesaplarım üzerinden yapmış olduğum paylaşımların altına yazılmış olan hakaret içerikli yorumlar da Türk Ceza Kanunu 125. maddesi kapsamında hakaret suçunu oluşturmaktadır. Söz konusu suçları işleyen şahıslara karşı avukatım aracılığı ile suç duyurusunda bulunulacaktır…”

28 yaşında olan ve kısa sürede servet kazanan Rabia Toprak’ın Instagram’da 758 bin takipçisi bulunuyor.

Toprak’ın 2021 yılında Dubai’ye gidip geldikten sonra; tekstil atölyesi kurduğu, çok sayıda ofis, araba ve evi olduğu iddia ediliyor.

Öte yandan Dilan Polat’ın tutuklanmasının ardından Selin Ciğerci’ye de “Krem satarak bu servet elde edilmez”, “Paranın suyu nereden geliyor” şeklinde tepkiler yağmıştı.

26 yaşında servet sahibi olan Şule Kayatürk de tepki çeken isimlerdendi.Güzellik merkezi sahibi olan Şulemsi’nin; 16 villa, 28 daire, bir helikopter, 173 iş yeri ve bir yatının olduğu iddia edilmişti.

Özlem Lina Öz ve eşi Tayyar Öz de tepki çeken çiftlerdendi. Tıpkı Dilan Polat ve diğerleri gibi güzellik merkezlerine sahip olan Banu Parlak, gelen tepkiler üzerine altınlarının sahte olduğunu söylemişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x